Tanulj profiktól, hogy Te legyél a legjobb!


"Ahol akarat van, ott út is van!"

Államilag és Nemzetközileg elismert Testépítés–Fitness, Sportedző, Személyi edző, Aaerobic Sportedző képzések Debrecenben!
Államilag és Nemzetközileg elismert Testépítés–Fitness, Sportedző, Személyi edző, Aaerobic Sportedző képzések Debrecenben!
Államilag és Nemzetközileg elismert Testépítés–Fitness, Sportedző, Személyi edző, Aaerobic Sportedző képzések Debrecenben!
Államilag és Nemzetközileg elismert Testépítés–Fitness, Sportedző, Személyi edző, Aaerobic Sportedző képzések Debrecenben!

Aerobic Sportedző Képzés


" FIRST " minute kedvezményes beiratkozás :

25 000 ft tandíjtámogatással 2020. október 30- ig ! ONLINE JELENTKEZÉS !

8 hónapos Aerobic Sportedző , Csoportos órák vezetője - képzés Debrecenben !

/ Emelt szintű középfokú képzés / : 2020. 12 . 12


Eljött a Te időd! Óriási lehetőség a számodra, hogy a legmagasabb szintű nemzetközi aerobic képzésben vegyél részt Debrecenben. A döntésedet követően megérkezel aerobic karriered első állomására. Azok között lehetsz akik 8 hónap alatt szerezhetnek középfokú szakképesítést ebben a szakmában! Az OKJ rendszerében kifejezetten a modern fitnesz ipar által is elismert nemzetközi és állami Aerobic sportedző végzettséget szerzel! Biztosak vagyunk benne, hogy azokat az aerobic, indoor, outdoor, fitnesz trendeket akarod elsajátítani, melyekkel gyorsan és eredményesen tudod felépíteni Aerobic sportedzői karrieredet egy olyan szakmában, ahol biztos munkalehetőséget találsz, mint aerobic sportedző. Például: fitness termekben, welness központokban, szállodákban, tengerparton, luxushajókon vagy akár a saját vállalkozásodban. Amennyiben egy folyamatosan fejlődő szakmában szeretnél karriert elérni az Aerobic edzői tanfolyamot javasoljuk számodra. A képzés során elméletben és gyakorlatban is egyaránt profiktól tanulhatod meg az aerobic szakma alapjait, legfontosabb szabályait, melyek szükségesek lesznek a sikeres edzői karriered felépítéséhez.


Természetesen ezt a tudásbázist a saját edzéseid során is profi módon alkalmazhatod majd! Továbbá a közösség a csoport akik majd a Te óráidra fognak járni, hálásak lesznek Neked, hogy profivá képezted magad ebben a szakmában.Részletek : sportedzoitanfolyam@gmail.com

(Államilag és nemzetközileg elismert képzés)


Tananyagrészletek : (röviden)
 • Az aerobic felosztása és a csoportos órák módszertana / stílusok és trendek /
 • A fitness aerobic lényege, szerepe az egészséges életmód kialakításában
 • A gyakorlatok helyes technikai végrehajtása
 • Az alapóra felépítése , a zene kiválasztás szempontjai
 • Az óravezetés módszertana
 • Jelek az óravezetésben
 • A kondicionális képességek fejlesztése
 • A bemelegítés gyakorlatanyaga, intenzitása , vezetése
 • Az aerobic rész gyakorlatanyaga, felépítése , az intenzitás ellenőrzése
 • Célzóna , edzészóna
 • Az aerobic rész levezetése
 • Lépés és szökdelés kombinációk
 • Talajon végzett erőállóképesség-fejlesztő és alakformáló gyakorlatok izomcsoportok szerinti bontásban
 • Az óravégi levezetés gyakorlatanyaga , intenzitása,-Állóképesség fejlesztés
 • Testsúlycsökkentés, zsírégetés edzésmódszerei
 • A szív és keringési rendszer edzése
 • Az erőfejlesztés, A step , A dance , A T-bo(x) aerobic-Különböző táncos stílusok az aerobicban
 • A verseny aerobic előírt elemei
 • A nehézelemek kategóriái
 • Koreográfia készítése
 • A versenyzés fordulói
 • Versenyszabályok
 • Bírói kategóriák
 • Jelentkezés és beiratkozás:

  " FIRST " minute 25 000 ft támogatással 2020. október 30 - ig mindennap ! AKÁR ONLINE !!!
  Vezető tanár: Eperjessy Éva / Felsőfokú –Diplomás Aerobic Szakedző és Okj –s  vizsgaelnök /

  Részletek : sportedzoitanfolyam@gmail.com és 06 /20 -917-8790


  Nálunk megtanulod az aerobic szakma alapjait , melyre kényelmesen építkezve könnyedén sajátítod el a modern trendeket és a népszerű aerobik irányzatokat. Ezzel biztos munkalehetőséget kapsz és karriert érhetsz el világszerte a fitness iparban gyakorlatban sajátítod el a csoportos óravezetés alapjait, az aerob edzés és edzéstervezés legfontosabb tudnivalóit, és azokat az elméleti ismereteket, melyek nélkülözhetetlenek a sikeres edzői karrier felépítéséhez.

   

  Akkor válaszd ezt a szakmát, ha szeretnél emberekkel foglalkozni, korszerű és modern edzéseket vezetni, kialakítani a saját közösségedet magad körül, amennyiben szívesen tanulsz egy olyan emberi és csodálatos szakmát, ahol lehetőség nyílik arra, hogy nap, mint nap örömet és sikerélményt szerezz magadnak és egyben másoknak is. A képzésünk tartalmazza a legmodernebb alakformáló és testtartásjavító edzések módszertani oktatását. A képzésünk során megtanulhatsz mindent ami az alakformáláshoz és az izomfejlesztéshez szükséges.

   

  Professzionális elméleti tudással és biztos gyakorlati rutinnal indíthatod el edzői karriered felépítését. Garantáltan Te is a legsikeresebb edzőink közé fogsz tartozni! Méltán vagyunk büszkék hallgatóinkra , hiszen sikeres szakemberként a nemzetközi és a magyar fitness szakma elitjét alkotják. A nálunk végzett Aerobic Sportedzők nem csak itthon, hanem külföldön (USA, Ausztrália, Anglia, Svájc, Németország, Ausztria, Spanyolország, Olaszország, Svédország) is kiválóan megállják a helyüket és sikeres edzőként dolgoznak. A képzés során a legpiacképesebb edzésmódszereket, eszközöket és technikák alkalmazását tanítjuk meg a számodra, hogy Te is hasonló sikereket érj el.
  A beiratkozásról és a kedvezményes részletfizetési lehetőségekről érdeklődni:
  Telefonon: 06/20-917-87-90 /Balogh Tamás oktatási igazgatónál/
  Emailen:sportedzoitanfolyam@gmail.com
  Személyesen: European Fitness Institute / EFI / Fitness Oktatási Központ
  Debrecen, Mester utca 1 szám .


  A képzés intézményi  hátteréről a felnőttképzési engedély  számokról a "Sportedzői tájékoztató" menüpontban kap részletes információt .

  A honlap célja az érdeklődés felkeltése. Részletes és szabályszerű tájékoztatást kizárólag e-mailben és személyesen adunk. A képzések szervezőjéről a jogi háttérről bővebb felvilágosítást a 06 20 917 8790-es telefonszámon lehet kérni!