Tanulj profiktól, hogy Te legyél a legjobb!


"Ahol akarat van, ott út is van!"

OKJ-s Államilag és Nemzetközileg elismert Testépítés–Fitness, Sportedző, Személyi edző, Aaerobic Sportedző képzések Debrecenben!
OKJ-s Államilag és Nemzetközileg elismert Testépítés–Fitness, Sportedző, Személyi edző, Aaerobic Sportedző képzések Debrecenben!
OKJ-s Államilag és Nemzetközileg elismert Testépítés–Fitness, Sportedző, Személyi edző, Aaerobic Sportedző képzések Debrecenben!
OKJ-s Államilag és Nemzetközileg elismert Testépítés–Fitness, Sportedző, Személyi edző, Aaerobic Sportedző képzések Debrecenben!

Kérjük töltse ki az űrlapot!

Tisztelettel Köszöntelek!


Az European Fitness Institute / EFI / immáron 15 éve dolgozik azon, hogy a nemzetközi és országos fitness iparban lévő létesítmények számára biztosítsa a legmagasabban képzett edzői munkaerőt. Büszkék vagyunk rá, hogy sikerült elérnünk az elmúlt 15 év során a tanításunk professzionális színvonalát, mellyel hallgatóink a tanfolyam befejezését követően megfelelő szakmai kompetenciákkal és a nemzetközi europass valamint az állami bizonyítványnak köszönhetően méltán válnak a fitness szakma elit edzőiévé.

Büszkék vagyunk hallgatóinkra, hiszen sikeres fitness szakemberként a nemzetközi és a magyar fitness szakma elitjét alkotják. A nálunk tanult Sportedzők nem csak itthon, hanem külföldön / USA, Ausztrália, Anglia, Svájc, Németország, Ausztria, Spanyolország, Olaszország, Svédországban is kiválóan megállják a helyüket és sikeres edzőként dolgoznak.

A képzés során a legpiacképesebb edzésmódszereket, eszközöket és technikák alkalmazását tanítjuk meg mindenki számára, hogy Te is hasonló sikereket érhess el. Nálunk mindenki egyenlő esélyekkel indul .

Pár szóban szeretném bemutatni Neked azokat a lehetőségeket, melyeket a European Fitness Institute tanárai nyújtanak a hallgatóik részére Debrecenben.

Az oktatási rendszerünket úgy alakítottuk ki, hogy mindenki számára elérhető legyen, mivel tisztában vagyunk azzal, hogy a mai felgyorsult világban egyre kevesebb idő marad a minőségi tudás megszerzésére. A képzések során hallgatóink ősztől tavaszig vagy februártól -őszig tanulják a Fitness és Aerobic sportágakkal kapcsolatos elengedhetetlen tudnivalókat.
Az oktatási időpontok kialakításánál figyelembe vettük azt a tényt, hogy sokan munka mellett szeretnék megszerezni a kellő tudást, így ezeket a hétvégi időpontokra ütemeztük. Az oktatásban résztvevő tanáraink több mint 20 év tapasztalattal és magas színvonalon adják át mindazon tudásanyag összességét amire egy kiváló fitness és sport szakembernek szüksége van.

Az elmúlt évek tapasztalataiból merítve látjuk, hogy a végzett hallgatóink sikeres Fitness karriert tudnak építeni és megállják helyüket a belföldi és külföldi fitness életben is egyaránt. A fitness-el foglalkozó vállalkozások száma évről-évre növekvő tendenciát mutat, mivel az információk áramlásának köszönhetően egyre több emberben merül fel az igény az egészségesebb és fittebb életmódok iránt. Ezért a fitness szakemberekre egyre nagyobb igény mutatkozik, hogy kellő tudás birtokában megfelelő segítséget tudjanak adni azoknak akik erre fogékonyak és törődni szeretnének egészségükkel és fizikai-szellemi kondíciójukkal. Képzéseink során nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő elméleti tudás oktatásán túl a gyakorlati oktatásra is. Fontosnak tartjuk, hogy hallgatóink minden gyakorlati elemmel tisztában legyenek, legyen szó a saját edzésükkel kapcsolatos programokra, illetve a későbbi vendégeikkel történő foglalkozásra.A képzéseink minden tanévben ősszel indulnak és jellemzően április –májusig tartanak. Keresztféléves képzéseink pedig február hónaptól -október hónapig zajlanak . A képzések két részből állnak, melyben alapelméleti és szakelméleti-szakgyakorlati tantárgyakkal zajlik az oktatás. A képzéseinken túl több továbbképzést is biztosítunk hallgatóink részére, melyben a fitness világban elfogadott modern trendeket oktatjuk. Fontos, hogy hallgatóink folyamatosan képezzék magukat az újabb mozgásformákkal, mivel így válnak professzionális fitness szakemberekké.

A továbbképzéseinket folyamatosan szervezzük kis létszámú csoportokkal minden év januárjától- decemberig, melyekre folyamatosan lehet jelentkezni függetlenül az alapképzésektől. Többnyire ezek a továbbképzések hétvégi időpontban történnek és 1-4 hétvégét vesznek igénybe függően az adott sportág tananyagától. A tanfolyam során intenzív oktatás keretén belül adjuk át azokat a sportági gyakorlatsorokat, melyre a hallgatóinknak szüksége van, ezt követően pedig vizsgával zárjuk a képzést. Hallgatóink részére 2006 –tól bevezettük a speciális szaknyelvi oktatást angol és német nyelvből, mivel az Európai Unió megnyitotta kapuit a Magyar munkavállalók felé, így már nem csak hazánkban lehet sportedzői munkát vállalni. Európa számos országában fogadják szívesen azokat a fitness szakembereket akik megfelelő szaknyelvi tudással képesek kommunikálni a fitness – wellness klubok vendégeivel, így bővül minden végzett sportedző részére a lehetőségek tárháza legyen szó a hazánkban tanuló vagy dolgozó külföldiekkel történő foglalkozásról vagy egy esetleges külföldi munkavállalásról.

Összefoglalva a célunk , hogy azokat a hozzánk beiratkozó hallgatókat a képzések során olyan professzionális fitness szakemberré képezzük, akik a világ bármely pontján megállják a helyüket ebben az egyre népszerűbb szakmában. Bízom benne, hogy a tájékoztatómmal sikerült felkeltenem az érdeklődésedet. A honlap következő oldalain minden olyan információt ( időpontok, tantárgyak, tandíjak,....) megtalálsz ami segítségedre lehet a képzéssel, illetve a továbbképzésekkel kapcsolatban.

Továbbá, szeretnék Neked gratulálni ahhoz, ha az hozzánk jelentkezel már meg is tetted az első lépést a professzionális fitnesz karriered építése felé!

Sok sikert kívánok Neked ezen az úton! Természetesen amennyiben kérdésed merülne fel, keress nyugodtan az elérhetőségeimen.

Remélem találkozunk hamarosan és köszönthetlek a jövő Fitness Szakemberei között!Balogh Tamás oktatásvezetőA beiratkozásról és a kedvezményes részletfizetési lehetőségekről érdeklődni:
Telefonon: 06/20-917-87-90 / Balogh Tamás oktatásvezető /
Emailen:sportedzoitanfolyam@gmail.com
Személyesen:European Fitness Institute / EFI / és T-F Fitness Oktatási Központ
Debrecen, Mester utca 1 szám .

A képzés intézményi  hátteréről a felnőttképzési engedély  számokról a "Sportedzői tájékoztató" menüpontban kapsz részletes információt .


Kulcsszavak , Aerobic , Fitness , Személyi edző , Cross tréner , Fitness instruktor , Trx , Spinning , Fit Ball , Thera Band , Edző , Tréner , Csoportos órák vezetője , Csoportos , instruktor , instructor , tesépítés , tanfolyam , képzés , edzőképzés , edzőtanfolyam , okj , fitnesz , aerobik , karrier , fitness világ , erőemelés , izomtömeg , erőfejlesztés , edzésirányítás , fitness edző , aerobic edző , pilates oktató , zumba oktató , zumba , Trx oktató , step aerobic , pilates edző , aerobik edző , aerobic instructor , personal tréner , személyi edző , haladó , kezdő , aerobic , fitness , testépítés , body bulding , cros tréning , köredzés